Comença Versos Lliures, les trobades poètiques de l’esquerda


Companys i companyes,


El proper dissabte 6 de març donem el tret de sortida als Versos Lliures 2010 amb la Ruta Poètica.

Que és la Ruta Poètica?

Un recital especial, un recital fet a peu carrer, una rua de poetes que anirà fent camí per el centre de Granollers. Granollers, ciutat aparador, també podrà ser, per una dia, aparador de versos. El punt d’inici de la ruta serà al col legi Salvador Espriu, autor del qual enguany es celebren els 25 anys de la seva mort, i a qui volem retre un modest homenatge amb aquest fet. Aquesta primera ruta poètica volem que sigui l’excusa perfecte per alliberar poemes, per fer-la present i viva. També volem que sigui l’espai ideal per a reivindicar grans autors que ja no són entre nosaltres, però que formen part de la brillant història literària del país.


A la Ruta Poètica ens acompanyaran:


Albert Benzekry (La Garriga), l’Anna Ballbona (Montmeló), l’Albert Forns (Granollers), en Santi Montagud (Granollers), en Jaume Pons Alorda (Caimari, Mallorca), en Pau Vadell (Calonge, Mallorca), en Misael Alerm (La Garriga) i Lucia Pietrelli (Itàlia).
 

Cartell Versos Lliures 2010 


 


Els versos són lliures perquè la paraula és allò que ens connecta de manera directa amb el què som. És la llibertat de dir, la paraula viva, la veu que commociona. Versos Lliures és un aparador de la poesia catalana exponencial, és un espai on la paraula es manifesta sense filtres, és una estona d’estímul i seducció.


En una societat on la immediatesa i la homogeneïtzació són els pilars, el Ccasal Popular l’Esquerda aposta per proclamar decididament la necessitat de tenir un cicle estable, on la poesia esdevingui oci popular a Granollers.


 


T’hi Esperem! 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.