Comencen els Versos LLiures

El passat dissabte 9 d’abril vam iniciar la tercera edició dels Versos LLiures, cicle de poesia exponencial de Granollers. Vam fer el passi del documental "Metrònom Ferrater" i vam poder parlar amb el seu director, Enric Justé. Després d’un sopar popular de tapes, vam gaudir amb en Josep Pedrals, que per cert va ser el primer poeta a recitar als Versos LLiures. Pedrals va substituir a Roger Puig que no va poder venir perquè estava malalt. Finalment, i fins les 2 de la matinada, vam comptar amb un Micro Obert de Poesia. Un bon tret de sortida, una jornada de qualitat per un cicle de qualitat!

Aquest dijous 14 d’abril a partir de les 20:30h al Casal, el primer recital amb Joan Duran i Maria Cabrera!

 

Podeu trobar tota la informació a Versos LLiures.

 

A més a més, demà dimarts, a partir de les 19h, tenim la inauguració de l’exposició Grafits de Consol Areñas i després, passem la tornada dels quarts de final de la Champions entre el Barça i el Shakhtar!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.